DesprePovestea noastra

Cine suntem?

Compania noastră S.C. Vale Prov Staff S.R.L., este specializată și acreditată de Ministerul Muncii din România pentru activități de evaluare, consiliere, selecție și plasare a a forței de muncă în țări Europene cât și Pro-Europene, în diferite domenii de activitate. Oferim servicii profesionale, prompte și eficiente tuturor persoanelor interesate de a începe o carieră nouă și prosperă, în condiții legale. Din experiența noastră acumulată de-a lungul anilor, afirmăm cu tărie că deținem cel mai flexibil sistem de mediere disponibil acum și aici, pentru tine!

Prioritatile noastre?

Este să sprijinim nevoile candidaților noștri și să îi ajutăm la imbunătățirea calitătii vieții oferind, servicii de mediere calitative, îndreptate către succes!
Să oferim candidaților noștri joburi compatibile cu pregătirea profesională și nevoile sale personale dar și să oferim asistență pe toată perioadă contractuală.

Valorile firmei

Responsabilitate: Este aspectul cel mai important al firmei noastre. Doar cu responsabilitate vom putea să ne atingem targeturile propuse încă de la înființare.
Integritate - Corectitudine : Prin respectarea și îndeplinirea angajamentelor față de candidați, colaboratori sau clienți, s-a reușit îmbunătății calitatea imaginii noastre dar și existența noastră pe piață muncii.
Entuziasmul: Activitățile noastre zilnice din acest domeniu, le desfășuram cu plăcere iar acest lucru face diferența dintre noi și competitorii noștri.

De ce noi?

Rata de angajare este mai mare de 96% din totalul candidaților înscrisi în ocuparea unei functii / post de muncă. Înseamnă în mod cert că putem oferi tuturor celor interesați un loc de muncă.
Nu se percep taxe sau comisioane de la candidați. Serviciile sunt gratuite!
Asistăm îndeaproape pe toată perioada contractuală, toți candidații.
Oferim structuri juridice legale și de mediere ce deservesc în totalitate candidaților.
Operațiunile medierii se pot întreprinde și de la distanță, pe cale electronică/online.


Află mai multe despre procedurile de mediere...

Vezi care sunt pașii de urmat pentru obținerea contractelor de muncă.

Vezi mai mult