• +40 766 695 685
  • #All over

Asistenta si ingrijire la domiciliu pentru o companie din Anglia Suport Vârstnici / Curățenie

Prezentare generala

Firma noastra, SC Vale Prov Staff SRL, recruteaza personal in ingrijire si asistenta la domiciliu pentru o companie de profil, renumita din Anglia.

Dacă eşti o fire plăcută, înţelegătoare, motivată de succes ce evita monotonia zilnică a locului de muncă, te aşteptăm sa aplici la acest post! Descopera Marea Britanie si oportunitatile ei de zi cu zi.

Nu percepem taxe sau comisioane de la candidati. Serviciile noastre sunt gratuite!

Tip contract: nedeterminat
Incepere: Imediata
Locatie: Anglia
Post: Ingrijitor la domiciliu
Numar de posturi: 5

Descrierea locului de munca
Persoanele selectate vor lucra individual si/sau in echipa, specific postului de lucru. Programul de lucru este de 8 ore in fiecare zi de luni pana vineri, cu posibilitate de ore suplimentare, pana la 45 sau 50 ore in fiecare saptamana. Activitatile zilnice sunt de asistenta si ingrijire generala la domiciliul clientului, presupunand deplasarea cu maşina companiei la locatiile acestora.

Conditii / profil candidat
permis de conducere cat. B;
sex feminin/masculin - acceptam cupluri in functie de disponibilitati;
nivel limba engleză conversaţional;
persoană pozitivă, calmă şi înţelegătoare;
fire sociabila, pasnica si responsabila
Nu acceptam persoanele cu antecedente penale, probleme medicale sau cu alcoolul. Se solicita cazierul judiciar si adeverinta medicala. Candidatul trebuie sa fie capabil de lucrul in echipa, receptiv la informatiile noi si disponibil pentru deplasare si/sau incepere, rapida.

Beneficii
- Oferim posibilitatea de a deţine maşină personală, contra sumei de 150£ în fiecare luna (include insurance, mentenanţă, etc) iar în plus, un PLIN de combustibil este gratuit din partea companiei în fiecare luna
- Training gratuit si complet în domeniu pentru certificatul de asistenta
- Uniforme gratuite din partea companiei.
- Dezvoltare continua în domeniu, sprijin şi asistenţă permanentă
- Posibilitatea de a studia pentru un nivel NVQ de nivel 2 sau 3 şi alte formări de specialitate în acest domeniu.
- Compania iti cauta si achita cazarea pentru 1-2 luni de zile (inclusiv depozitul ce este returnabil), dedusi din primele 3 salarii sau la alegerea ta
- Asistenta gratuita in deschiderea contului bancar si a actelor legale de sedere si/sau lucru in Anglia
- Pentru confortul tau, noi te preluam de la punctul de sosire în UK , te conducem la cazare si bineinteles, te ajutam sa te acomodezi cu zona
- Tipsuri generoase
- Recomandare de catre angajator la sfarsitul perioadei contractuale
Salarizarea orara incepe de la £ 9.75 / ora si poate creste pe parcursul angajarii in functie de calitatea serviciile prestate si interesul acordat. Salariile se vireaza in conturile bancare, la inceputul lunii.
Media lunara neta (dupa taxe si deduceri) este cuprinsa intre £ 1,700 si £2,200 - in functie de orele suplimentare.

Informatii aditionale
Transportul din Romania catre Anglia este suportat de catre candidat. Informatii suplimentare la numerele de telefon +40 766 695 685 / +40 753 781 183 , pe adresa de e-mail contact@valestaff.eu sau la sediul din Buzau. Programul de lucru este de luni pana sambata intre orele 09:00 si 18:00.