• +40 766 695 685
  • #All over

Asistenta si ingrijire la domiciliu pentru o companie din Anglia Suport Vârstnici / Curățenie

Prezentare generala

Firma noastra, SC Vale Prov Staff SRL, recruteaza personal de ingrijire si asistenta la domiciliu pentru o companie renumita din Anglia.

Dacă eşti o fire plăcută, înţelegătoare, motivată de succes ce evita monotonia zilnică a locului de muncă, te aşteptăm sa aplici la acest post si poti lucra alaturi de partener(a)! Descopera Marea Britanie si oportunitatile ei de zi cu zi.

Nu percepem taxe sau comisioane de la candidati. Serviciile noastre sunt gratuite!

Tip contract: nedeterminat
Incepere: Imediata
Locatie: Anglia
Post: Ingrijitor la domiciliu
Numar de posturi: 5

Descrierea locului de munca
Persoanele selectate vor intreprinde activitati de ingrijire si asistenta la domiciliul clientilor. Nu este necesara experienta sau calificari in domeniu. Limba engleza si permisul de conducere sunt singurele conditii impuse candidatilor inainte de a aplica. Lucrul presupune deplasarea cu maşina companiei la domiciliul clienţilor, pentru a oferi asistenţa necesara, menaj sau activitati gastronomice.

Conditii / profil candidat
permis de conducere cat. B;
sex feminin/masculin - acceptam cupluri;
nivel limba engleză conversaţional;
persoană pozitivă, calmă şi înţelegătoare;
fire sociabila, pasnica si responsabila
Nu acceptam persoanele cu antecedente penale, probleme medicale sau cu alcoolul. Se solicita cazierul judiciar si adeverinta medicala. Candidatul trebuie sa fie capabil de lucrul in echipa, receptiv la informatiile noi si disponibil pentru deplasare si/sau incepere, rapida.

Beneficii
- Oferim posibilitatea de a deţine maşină personală, contra sumei de 150£ în fiecare luna (include insurance, mentenanţă etc) iar în plus, un PLIN de combustibil este gratuit din partea companiei în fiecare luna.
- Trainning gratuit şi complet în domeniul "domiciliary care", pentru certificatul de asistenţă.
- Uniforme gratuite din partea companiei.
- Dezvoltare continuă în domeniu, sprijin şi asistenţă permanentă.
- Posibilitatea de a studia pentru un nivel NVQ de nivel 2 sau 3 şi alte formări de specialitate în acest domeniu.
- Noi îţi căutăm şi plătim chiria pentru câteva luni (inclusiv depozitul), deduşi din primele 3 salarii sau la alegerea ta.
- Noi te asistăm în vederea obţinerii insurance number şi deschiderea contului bancar.
- Pentru confortul tău, noi te preluăm de la punctul de venire în UK , te conducem la cazare şi bineînţeles, te ajutăm să te acomodezi cu zona.
- Tipsuri generoase.
- Recomandare de catre angajator la sfarsitul perioadei contractuale.
Renumeratia incepe de la £ 9.75 / ora. In medie fiecare candidat inregistreaza venituri de peste £ 1,700 in fiecare luna.


Informatii aditionale
Transportul din Romania catre Anglia este suportat de catre candidat. Informatii suplimentare la numerele de telefon +40 766 695 685 / +40 753 781 183 , pe adresa de e-mail contact@valestaff.eu sau la sediul din Buzau. Programul de lucru este de luni pana sambata intre orele 09:00 si 18:00.