• +40 766 695 685
  • #Amsterdam

Colectori de materiale reciclabile in aeroportul Schiphol Altele

Prezentare generala

Firma noastra, SC Vale Prov Staff SRL, recruteaza personal necalificat pentru aeroportul Schiphol din Amsterdam. Pozitia recrutata consta in servicii de colectare a materialelor reciclabile.

Nu percepem taxe sau comisioane de la candidati. Serviciile noastre sunt gratuite!

Tip contract: nedeterminat
Incepere: imediata
Locatie: Amsterdam, Olanda
Post: Muncitor necalificat in servicii de colectare a materialelor reciclabile
Numar de posturi: 5 (acceptam cupluri)

Descrierea locului de munca
Persoanele selectate vor lucra individual si/sau in echipa, specific postului de lucru. Programul de lucru este de 8 ore in fiecare zi de luni pana vineri cu posibilitate de ore suplimentare.
Reciclarea sticlei și a altor obiecte ce nu au fost acceptate la vama / portile de imbarcare. Colectarea obiectelor pentru reciclare va avea loc la portile de imbarcare a pasagerilor dar și in restaurantele din interiorul aeroportului. Muncitorii vor avea un electro-scuter disponibil pentru a conduce in jurul aeroportului.

Conditii / profil candidat
limba Engleza nivel minim conversational
experienta anterioara nu este necesara dar reprezinta un avantaj daca exista
receptivitate la toate informatiile noi, motivatie
certificat VCA - nu este obligatoriu dar reprezinta un avantaj important
fire sociabila, pasnica si responsabila
Nu acceptam persoanele cu antecedente penale, probleme medicale sau cu alcoolul. Se solicita cazierul judiciar si adeverinta medicala. Candidatul trebuie sa fie capabil de lucrul in echipa, receptiv la informatiile noi si disponibil pentru deplasare si/sau incepere, rapida.

Beneficii
- Contract de munca legal si direct cu firma din Olanda incheiat pe o perioada nedeterminata
- Cazarea este asigurata contra-cost si dispune de toate utilitatile si dotarile necesare. Costul este de €90 (2 persoane / camera) / saptamana iar banii se deduc din salarii.
- Transportul de la cazare pana la locul de munca si invers, se efectueaza cu masinile companiei insa costul de combustibil este suportat de catre candidat, €10 - €20 / saptamana
- Asigurare medicala si sociala pe toata perioada de angajare
- Bani de vacanta / 28 zile de concediu anual
- Posibilitate garantata de ore suplimentare dar si zile de sambata
- Posibilitatea de autodezvoltare profesionala si castiguri sigure, mult peste medie
- Posibilitatea unui loc de munca stabil, prosper si de lunga durata
- Asistenta gratuita in deschiderea contului bancar si a actelor legale de sedere si/sau lucru in Tarile De Jos
- Salarizarea orara incepe de la €10,47 brut si poate si poate creste pe parcursul angajarii, in functie de calitatea serviciile prestate si interesul acordat. Salariile se vireaza in conturile bancare.
Media venitului lunar este cuprins intre €1,200 si €1,550 in functie de orele suplimentare efectuate (dupa taxe, impozite si alte deduceri precum cazarea si transportul) !

Informatii aditionale
Pentru inscriere trebuie depus/trimis dosarul de candidatura: cazier judiciar, adeverinta medicala, carte de identitate, certificat de nastere si alte documente optionale (ex. diploma de studii, permis de conducere).
Transportul din Romania catre Olanda este suportat de catre candidat. Informatii suplimentare la numerele de telefon +40 766 695 685 / +40 753 781 183 , pe adresa de e-mail contact@valestaff.eu sau la sediul din Buzau. Programul de lucru este de luni pana sambata intre orele 09:00 si 18:00.