• +40 766 695 685
  • #Tillburg

Manipulanti de marfuri sau comezi in depozite Depozite / Fabrici

Prezentare generala

Firma noastra, SC Vale Prov Staff SRL, recruteaza functia de order picker / manipulant marfuri sau comenzi, postul fiind de necalificat, pentru clientii nostri din Olanda.

Esti motivat de castiguri suplimentare, iti place sa lucrezi in echipa si sa finalizezi cu succes sarcinile zilnice? Iti doresti o cariera noua cu posibiliti reale de promovare? Atunci, te poti alatura echipelor noastre! Ne dorim colegi noi, seriosi cat si punctuali, amuzanti si responsabili! Se ofera training gratuit si platit!

Nu percepem taxe sau comisioane de la candidati. Serviciile noastre sunt gratuite!

Tip contract: nedeterminat
Incepere: imediata
Locatie: Tillburg/Enschede, Olanda
Post: Order picker
Sex: masculin
Numar de posturi: 8

Descrierea locului de munca
Persoanele selectate vor lucra individual si/sau in echipa, specific postului de lucru. Programul de lucru este de 8 ore in fiecare zi de luni pana vineri cu posibilitate de ore si zile suplimentare. Activitatea se desfasoara in depozite iar lucrul consta in verificarea calitatii, procesarea produselor sau comenzilor folosind scannerul sau alte instrumente de evidentiere a intrarilor/iesirilor, depozitarea si ordonarea produselor in sectiunile specifice depozitului, etc.
- procesarea produselor/comenzilor si pregatirea lor pentru depozitare/livrare;
- ambalarea, depozitarea si ordonarea produselor in sectiunile specifice;

Conditii / profil candidat
limba Engleza nivel minimal conversational
permis categoria B - constituie avantaj insa nu este obligatoriu
experienta anterioara pe o functie similara - constituie avantaj insa nu este obligatoriu
experienta de stivuitorist, liza electrica - constituie avantaj insa nu este obligatoriu
fire sociabila, pasnica, motivata si responsabila
varsta cuprinsa intre 22 si 52 de ani
Nu acceptam persoanele cu antecedente penale, probleme medicale sau cu alcoolul. Se solicita cazierul judiciar si adeverinta medicala. Candidatul trebuie sa fie capabil de lucrul in echipa, receptiv la informatiile noi si disponibil pentru deplasare si/sau incepere, rapida.

Beneficii
- Contract de munca legal si direct cu firma din Olanda incheiat pe o perioada nedeterminata
- Cazarea este asigurata contra-cost si dispune de toate utilitatile si dotarile necesare cu acces la internet, 2 pers / camera. Costul este de €93 BRUT / saptamana iar banii se deduc din salarii
- Transportul de la cazare pana la locul de munca si invers, se efectueaza cu masinile companiei iar costul este suportat de catre compania angajatoare
- Asigurare medicala si sociala pe toata perioada de angajare
- Bani de vacanta / 28 zile de concediu anual
- Posibilitate garantata de ore suplimentare dar si zile de sambata avand regimuri suplimentare de plata
- Posibilitate garantata de a lucra in ture avand regimuri suplimentare de plata
- Posibilitatea de autodezvoltare profesionala si castiguri sigure, mult peste medie
- Posibilitatea unui loc de munca stabil, prosper si de lunga durata
- Asistenta gratuita in deschiderea contului bancar si a actelor legale de sedere si/sau lucru in Tarile De Jos. Asistenta in limba materna (Romana) din partea biroului de HR
- Salarizarea orara variaza intre €10,99 si €13,69 brut si poate creste pe parcursul angajarii in functie de calitatea serviciile prestate si interesul acordat. Salariile se vireaza in conturile bancare, saptamanal.
Salarizarea neta lunara (dupa deduceri, ex. cazare, etc), variaza intre €1,250 si €1,450 / €1,600 - in functie de ore lucrate, ture si zilele suplimentare.

Informatii aditionale
Pentru inscriere trebuie depus/trimis dosarul de candidatura: cazier judiciar, adeverinta medicala, cont bancar, carte de identitate, certificat de nastere si alte documente optionale (ex. diploma de studii, permis de conducere).
Transportul din Romania catre Olanda este suportat de catre candidat. Informatii suplimentare la numarul de telefon +40 766 695 685 / +40 753 781 183 , pe adresa de e-mail contact@valestaff.eu sau la sediul din Buzau sau Satu Mare. Programul de lucru este de luni pana sambata intre orele 09:00 si 18:00.