• +40 766 695 685
  • #All over

Muncitori agricoli in sere pentru o companie din Olanda Agricultură și/sau ferme

Prezentare generala

Firma noastra, SC Vale Prov Staff SRL, recruteaza personal agricol pentru lucrul in sere pentru o companie din Olanda.

Nu percepem taxe sau comisioane de la candidati. Serviciile noastre sunt gratuite!

Tip contract: (ne)determinat
Incepere: Martie
Locatie: Olanda
Post: Muncitor agricol necalificat
Numar de posturi: 50

Descrierea locului de munca
Persoanele selectate vor lucra individual si/sau in echipa, specific postului de lucru in diferite sere de legume sau fructe. Programul de lucru este de 8 ore in fiecare zi de luni pana vineri cu posibilitate de ore suplimentare.
Lucrul consta in plantarea sau culegerea de fructe si/sau legume, precum si impachetarea, ambalarea si paletarea laditelor.

Conditii / profil candidat
experienta in sectorul agricol nu este necesara - daca exista reprezinta un avantaj
permis de conducere cat. b - nu este obligatoriu insa reprezinta un avantaj
receptivitate la toate informatiile noi, motivatie si rezistenta la lucrul sub presiune
cunostinte de limba engleza minimale - nu este obligatoriu insa reprezinta un avantaj
fire sociabila, pasnica si responsabila
Nu acceptam persoanele cu antecedente penale, probleme medicale sau cu alcoolul. Se solicita cazierul judiciar si adeverinta medicala. Candidatul trebuie sa fie capabil de lucrul in echipa, receptiv la informatiile noi si disponibil pentru deplasare si/sau incepere, rapida.

Cazare: Lenjerie de pat se poate achizitiona de la parc pentru €12,50. Pretul cazarii se poate vedea in tabelul de mai jos.
Depozite: La sosire in parc se face un depozit pentru cheia de la camera in valoare de €25 si pentru cipul de la intrarea in parc (cine detine masina personala) in valoare de €10. Sumele depozitate se pot recupera la incetarea activitatii / sfarsitul contractului de munca.
Echipament de lucru: Candidatul trebuie sa dispuna inca de la sosire de incaltaminte de tip "S2" sau poate achizitiona de la parc, costul este de aproximativ €20-30.
Cont bancar: Candidatul trebuie sa detina un cont bancar in Romania sau Olanda (in EURO) inainte de relocare. In caz contrar, nu se poate incepe activitatea.

Beneficii
- Contract de munca legal si direct cu firma din Olanda pe o perioada (ne)determinata;
- Cazarea este asigurata contra-cost si dispune de toate utilitatile si dotarile necesare. Costul este de €85 (max. 2-3 persoane / camera) / saptamana iar banii se deduc din salarii.
- Transportul de la cazare pana la locul de munca si invers, se efectueaza cu masinile companiei fara costuri, gratuit
- Asigurare medicala si sociala pe toata perioada de angajare
- Bani de vacanta / 28 zile de concediu anual
- Posibilitate garantata de ore suplimentare dar si zile de sambata
- Posibilitatea de autodezvoltare profesionala si castiguri sigure, mult peste medie
- Posibilitatea unui loc de munca stabil, prosper si de lunga durata
- Transport de la cazare catre locul de munca si invers, este asigurat de catre client fara se achita taxe de combustibil.
- Salarizarea orara incepe de la 9,59€ brut si poate si poate creste pe parcursul angajarii, in functie de calitatea serviciile prestate si interesul acordat. Salariile se vireaza in conturile bancare, in fiecare saptamana.
Media venitului lunar net este cuprins intre €1,200 si €1,550 in functie de orele si zilele suplimentare efectutate .

Informatii aditionale
Pentru inscriere trebuie depus/trimis dosarul de candidatura: cazier judiciar, adeverinta medicala, carte de identitate, cont bancar (extras de cont), certificat de nastere si alte documente optionale (ex. diploma de studii, permis de conducere).
Transportul din Romania catre Olanda este suportat de catre candidat. Informatii suplimentare la numerele de telefon +40 753 781 183 / +40 766 695 685 , pe adresa de e-mail contact@valestaff.eu sau la sediul din Buzau. Programul de lucru este de luni pana sambata intre orele 09:00 si 18:00.