• +40 753 781 183
  • #Helmond

Operatori in productie pentru o fabrica alimentara Depozite / Fabrici

Prezentare generala

Firma noastra, SC Vale Prov Staff SRL, recruteaza personal in productie alimentara pentru o fabrica de semi-preparate din carne si branza, in Olanda.

Nu percepem taxe sau comisioane de la candidati. Serviciile noastre sunt gratuite!

Tip contract: nedeterminat
Incepere: imediata
Locatie: Rotterdam/Almere/Amsterdam, Olanda
Post: Operator productie
Numar de posturi: 10 (masculin, feminin - acceptam cupluri)

Descrierea locului de munca
Persoanele selectate vor lucra individual si/sau in echipa, specific postului de lucru. Programul de lucru este de 8 ore in fiecare zi de luni pana vineri cu posibilitate de ore suplimentare.
Activitatea in fabrica consta in operatii la linia productie de , sunca uscata si carnati. Activitatile sunt individuale, nu se aplica lucrul in echipa intotdeauna. Temperatura din interiorul unitatii este intre 7° si 15° in functie de sectiune/departament.
- punerea branzei pe blaturile de pizza, inlocuirea foliei robotului de infoliere, controlul intregului aparat automatizat de feliere ;
- punerea in lazi a produselor, curatarea lazilor si infolierea acestora ;
- ambalare, impachetare, sticking;
- curatenie de locul de munca.

Conditii / profil candidat
experienta anterioara intr-o unitate similara, minim 3 luni de zile
permis de conducere cat. b - nu este obligatoriu insa reprezinta un avantaj
receptivitate la toate informatiile noi, motivatie si rezistenta la lucrul sub presiune
cunostinte de limba engleza
fire sociabila, pasnica, motivata si responsabila
Nu acceptam persoanele cu antecedente penale, probleme medicale sau cu alcoolul. Se solicita cazierul judiciar si adeverinta medicala. Candidatul trebuie sa fie capabil de lucrul in echipa, receptiv la informatiile noi si disponibil pentru deplasare si/sau incepere, rapida.

Beneficii
- Contract de munca legal si direct cu firma din Olanda incheiat pe o perioada nedeterminata
- Cazarea este asigurata contra-cost si dispune de toate utilitatile si dotarile necesare. Costul este de €115 (camere de 1 sau 2 persoane / camera) / saptamana, iar banii se deduc din salarii.
- Transportul de la cazare pana la locul de munca si invers, este gratuit si se efectueaza cu masinile companiei, costul de combustibil este suportat de catre companie
- Asigurare medicala si sociala pe toata perioada de angajare
- Bani de vacanta / 28 zile de concediu anual
- Posibilitate garantata de ore suplimentare (125%) dar si zile de sambata
- Posibilitatea de autodezvoltare profesionala si castiguri sigure, mult peste medie
- Posibilitatea unui loc de munca stabil, prosper si de lunga durata
- Asistenta gratuita in deschiderea contului bancar si a actelor legale de sedere si/sau lucru in Tarile De Jos
- Salarizarea orara este cuprinsa intre €10,77 si €11 brut si poate si poate creste pe parcursul angajarii, in functie de calitatea serviciile prestate si interesul acordat. Salariile se vireaza in conturile bancare.
Media venitului lunar net este cuprins intre €1,200 si €1,600 in functie de orele suplimentare efectuate (dupa taxe, impozite si alte deduceri precum cazarea) .

Informatii aditionale
Pentru inscriere trebuie depus/trimis dosarul de candidatura: cazier judiciar, adeverinta medicala, carte de identitate, certificat de nastere si alte documente optionale (ex. diploma de studii, permis de conducere).
Transportul din Romania catre Olanda este suportat de catre candidat. Informatii suplimentare la numerele de telefon +40 753 781 183 / +40 766 695 685 , pe adresa de e-mail contact@valestaff.eu sau la sediul din Buzau. Programul de lucru este de luni pana sambata intre orele 09:00 si 18:00.