• +40 766 695 685
  • #Helmond

Operatori productie pentru o companie de mase plastice Depozite / Fabrici

Prezentare generala

Firma noastra, SC Vale Prov Staff SRL, recruteaza operatori in productie pentru o companie procesatoare de mase plastice din Olanda.

Nu percepem taxe sau comisioane de la candidati. Serviciile noastre sunt gratuite!

Tip contract: nedeterminat
Incepere: imediata
Locatie: Olanda
Post: Operator productie
Numar de posturi: 7 (masculin, feminin)

Descrierea locului de munca
Persoanele selectate vor lucra individual si/sau in echipa, specific postului de lucru. Programul de lucru este de 7.5 ore in fiecare zi, 5 zile / saptamana cu posibilitate de ore suplimentare. Lucrul presupune monitorizarea si intrumentarea masinariilor de productie precum si procesarea produselor din plastic (sortarea, ordonarea, ambalarea, etichetarea, verificarea calitatii, lucrul cu diferite masinarii specifice fabricii, etc). In fabrica nivelul de toxicitate este 0.

Conditii / profil candidat
limba Engleza nivel minim de comunicare
experienta anterioara in regim de productie - constituie un avantaj/prioritate la angajare
fire sociabila, pasnica, motivata si responsabila
varsta cuprinsa intre 22 si 55 de ani
permis de conducere - constituie un avantaj/prioritate la angajare
Nu acceptam persoanele cu antecedente penale, probleme medicale sau cu alcoolul. Se solicita cazierul judiciar si adeverinta medicala. Candidatul trebuie sa fie capabil de lucrul in echipa, receptiv la informatiile noi si disponibil pentru deplasare si/sau incepere, rapida.

Beneficii
- Contract de munca legal si direct cu firma din Olanda incheiat pe o perioada nedeterminata
- Cazarea este asigurata contra-cost si dispune de toate utilitatile si dotarile necesare. Costul este de €105 / saptamana iar banii se deduc din salarii.
- Transportul de la cazare pana la locul de munca si invers, se efectueaza cu masinile companiei iar costul este suportat de catre candidat, aprox. €15/saptamana - exceptie de la deducere sunt soferii
- Asigurare medicala si sociala pe toata perioada de angajare
- Bani de vacanta / 28 zile de concediu anual
- Posibilitate garantata de ore suplimentare avand regim de 125% dar si zile de sambata avand regim de 150%
- Posibilitatea de autodezvoltare profesionala si castiguri sigure, mult peste medie
- Posibilitatea unui loc de munca stabil, prosper si de lunga durata
- Asistenta gratuita in deschiderea contului bancar si a actelor legale de sedere si/sau lucru in Tarile De Jos
- Salarizarea orara incepe de la €10,18 + 7,5% lucrul in tura / h (€10,94) + €1,88 pentru fiecare zi lucrata si poate creste pe parcursul angajarii in functie de calitatea serviciile prestate si interesul acordat. Salariile se vireaza in conturile bancare, in fiecare saptamana.
Salarizarea neta lunara (dupa deduceri, ex. cazare, etc), variaza intre €1,200 si €1,450 / €1,500 - in functie de ore lucrate, ture si zilele suplimentare.

Informatii aditionale
Pentru inscriere trebuie depus/trimis dosarul de candidatura: cazier judiciar, adeverinta medicala, cont bancar, carte de identitate, certificat de nastere si alte documente optionale (ex. diploma de studii, permis de conducere).
Transportul din Romania catre Olanda este suportat de catre candidat. Informatii suplimentare la numarul de telefon +40 766 695 685 / +40 753 781 183 , pe adresa de e-mail contact@valestaff.eu sau la sediul din Buzau sau Satu Mare. Programul de lucru este de luni pana sambata intre orele 09:00 si 18:00.