• +40 766 695 685
  • #All over

Personal calificat pentru o companie de constructii Construcții / Instalații

Prezentare generala

Firma noastra, SC Vale Prov Staff SRL, recruteaza personal calificat in domeniul constructiilor comerciale, civile sau industriale.

Nu percepem taxe sau comisioane de la candidati. Serviciile noastre sunt gratuite!

Tip contract: (ne) determinat - in functie de proiect
Incepere: Imediata
Locatie: Rotterdam, Haga, Den Bosch, Olanda
Post: Muncitor calificat in industrie / constructii (tamplari, sudori, instalatori, electricieni, operatori CNC, dulgheri, montatori, etc)

Descrierea locului de munca
Persoanele selectate vor lucra individual, specific postului de lucru. Programul de lucru este de 8 ore in fiecare zi de luni pana vineri cu posibilitate de ore suplimentare cu pana la 50 de ore in fiecare saptamana.
Structura de angajare
Firma noastra selecteaza echipe de minim 2 sau 3 persoane. Echipa trebuie sa fie compusa dintr-o persoana ce are abilitati de comunicare in limba engleza si o persoana ce poseda permis de conducere. Preferabil si constituie prioritate la angajare, sa existe masina personala pentru naveta locala in Olanda dar si uneltele specifice activitatii ← se pot oferi de catre companie in functie de disponibilitatile sale.

Conditii / profil candidat
limba Engleza nivel conversational - 1/2
permis de conducere - 1/2
experienta anterioara pe un post similar, minim 2-5 ani de zile - in functie de complexitatea proiectului
VCA - nu este o cerinta eliminatorie dar constituie avantaj
receptivitatea si motivatia sunt esentiale
fire sociabila, pasnica si responsabila
Nu acceptam persoanele cu antecedente penale, probleme medicale sau cu alcoolul. Se solicita cazierul judiciar si adeverinta medicala. Candidatul trebuie sa fie capabil de lucrul in echipa, receptiv la informatiile noi si disponibil pentru deplasare si/sau incepere, rapida.

Beneficii
- Contract de munca legal si direct cu firma din Olanda incheiat pe o perioada (ne)determinata
- Cazarea este asigurata si suportata de catre companie (cost €0 pentru angajat), in diferite unitati de cazare, maxim o persoana / camera
- Transportul local preferat, este cu masina personala iar costurile combustibilului sunt acoperite in totalitate de catre companie
- Asigurare medicala si sociala pe toata perioada de angajare
- Bani de vacanta 8% din brutul anual sau acumulat
- Posibilitate de obtinere VCA prin intermediul companiei
- Posibilitatea de autodezvoltare profesionala si castiguri sigure, mult peste medie
- Posibilitatea unui loc de munca stabil, prosper si de lunga durata
- Asistenta gratuita in deschiderea contului bancar si a actelor legale de sedere si/sau lucru in Tarile De Jos
- Asistenta in recuperarea taxelor
- Salarizarea lunara net este cuprinsa intre €1,800 si €2,900 in functie de pozitia ocupata, pregatirea profesionala dar si rezultatele zilnice. Salariile se vireaza in conturile bancare in fiecare saptamana.

Informatii aditionale
Pentru inscriere trebuie depus/trimis dosarul de candidatura: cazier judiciar, adeverinta medicala, carte de identitate, certificat de nastere si alte documente optionale (ex. diploma de studii, permis de conducere).
Transportul din Romania catre Olanda este suportat de catre candidat. Informatii suplimentare la numerele de telefon +40 766 695 685 / +40 753 781 183 , pe adresa de e-mail contact@valestaff.eu sau la sediul din Buzau. Programul de lucru este de luni pana sambata intre orele 09:00 si 18:00.