• +40 766 695 685
  • #Tiel

Personal linie productie pavele pentru o companie in Olanda Depozite / Fabrici

Prezentare generala

Firma noastra, SC Vale Prov Staff SRL, recruteaza personal in productie pentru o fabrica de pavele din Olanda.

Ne dorim colegi cu sau fara experienta in productie, flexibili, cu spirit de echipa si motivati de castiguri suplimentare.

Nu percepem taxe sau comisioane de la candidati. Serviciile noastre sunt gratuite!

Tip contract: nedeterminat
Sex: masculin
Incepere: Imediata
Locatie: Olanda
Post: Operator productie
Numar de posturi: 10

Descriere
Persoanele selectate vor lucra individual si/sau in echipa, specific postului de lucru. Programul de lucru este de 8 ore in fiecare zi de luni pana vineri. Persoanele dornice de castiguri suplimentare, au posibilitatea garantata de ore suplimentare dar si zile de sambata.
Activitatea in fabrica consta in paletizarea pavelelor sau punerea lor pe liniile de productie (vedeti imaginile atasate).
- punerea pavelelor pe paletii din lemn (greutatea este foarte mica, 1,5 - 5/kg);
- verificarea calitatii;
- curatenie de locul de munca.


Conditii / cerinte
varsta cuprinsa intre 22 si 55 de ani
limba Engleza nivel minimal - constituie un avantaj dar nu este obligatorie
experienta in productie - constituie un avantaj dar nu este obligatorie
permis de conducere B - constituie un avantaj dar nu este obligatorie
fire sociabila, pasnica si responsabila
Nu acceptam persoanele cu antecedente penale, probleme medicale sau cu alcoolul. Se solicita cazierul judiciar si adeverinta medicala. Candidatul trebuie sa fie capabil de lucrul in echipa, receptiv la informatiile noi si disponibil pentru deplasare si/sau incepere rapida.

Beneficii
- Contract de munca legal si direct cu firma din Olanda incheiat pe o perioada nedeterminata. Aveti posibilitatea 12 saptamani cu de 2 vacanta (la fiecare 12 saptamani de lucru incheiate cu succes, poti intra in concediu maxim 2 saptamani de zile)
- Cazarea este asigurata contra-cost si dispune de toate utilitatile si dotarile necesare. Costul este de €75 / saptamana iar banii se deduc din salarii
- Transportul de la cazare pana la locul de munca si invers, se efectueaza cu masinile companiei iar costul este €20 / saptamana - exceptie fac soferii
- Asigurare medicala si sociala pe toata perioada de angajare
- Bani de vacanta / 28 zile de concediu anual - 8% din brutul anual bani ce concediu
- Posibilitate garantata de ore suplimentare avand regim de 125% dar si zile de sambata achitabile cu 150%
- Posibilitatea de autodezvoltare profesionala si castiguri sigure, mult peste medie
- Posibilitatea unui loc de munca stabil, prosper si de lunga durata
- Asistenta gratuita in obtinerea actelor legale de sedere si/sau lucru in Tarile De Jos
- Salarizarea orara incepe de la €11,60 brut si poate creste pe parcursul angajarii in functie de calitatea serviciile prestate si interesul acordat. Salariile se vireaza in conturi bancare, in fiecare luna. Media lunara neta (dupa taxe de stat, asigurare medicala, cazare si transportul local) este cuprinsa intre €1,300. Persoanele ce vor lucra ore suplimentare dar si zile de sambata, pot avea salarii de peste €1,650 in fiecare luna - in functie de numarul de ore suplimentare.

Informatii aditionale
Pentru inscriere trebuie depus/trimis dosarul de candidatura: cazier judiciar, adeverinta medicala, cont bancar, carte de identitate, certificat de nastere si alte documente optionale (ex. diploma de studii, permis de conducere).
Transportul din Romania catre Olanda este suportat de catre candidat, iar acesta este organizat cu autocarul companiei, avand plecarea sambata (3 Octombrie) din Bucuresti, Cluj si Oradea. Informatii suplimentare la numarul de telefon +40 766 695 685 / +40 753 781 183 , pe adresa de e-mail contact@valestaff.eu sau la sediul din Buzau sau Satu Mare. Programul de lucru este de luni pana sambata intre orele 09:00 si 18:00.