ProceduraProcedurile de mediere / Mediation procedures

Această secțiune a site-ului este dedicată persoanelor care vor să afle mai multe informații despre procedurile noastre, pașii de urmat pentru a obține un loc de muncă dar și alte detalii utile. Procedurile agenției noastre, se fac cu atenție dar și cu viteză pentru a satisface condiția de a începe un nou loc de muncă cât mai rapid.

PASII DE URMAT

 • PASUL 1: IDENTIFICA LOCUL DE MUNCA

  Identificarea locului de muncă se face prin verificarea ofertelor publicate pe site sau cu ajutorul nostru in mediul online (ex.: Skype, Telefon prin consultantii nostri) sau în mediul fizic la sediul nostru. Se aplică la un job doar când cerințele respectivei oferte de muncă sunt îndeplinite în totalitate de către candidat și bineînțeles, aceasta este atractivă iar relocare se poate efectua în termenul limită.

 • PASUL 2: APLICA LA JOB

  Aplicarea la un job este procesul în care intenționați să demarați împreună cu noi, operațiunile de mediere și obținerea contractului de muncă de la Angajator. Se poate aplica prin intermediul site-ului nostru, direct de pe pagina respectivei oferte de muncă. Se completează formularul de înscriere (informațiile sunt folosite pentru construcția CV-ului) urmând să fie trimis și înregistrat în baza noastră de date sau prin trimiterea cv-ului deja completat către noi la adresa de e-mail contact@valestaff.eu
  În termen de 2 zile lucrătoare sunteți contactați în vederea interviului și a altor detalii privind ofertarea candidatului.

 • PASUL 3: DOSAR DE CANDIDATURA

  Odată cu demararea procedurilor de mediere și de obținere a contractului de muncă, este necesar să se elibereze actele pentru dosarul de candidatură și de angajare (sunt precizate mai jos). Este o necesitate fără de care, nu se poate accesa oferta de muncă.
  Cazier judiciar
  Adeverinta medicala
  Copie act de identitate / buletin
  Copie certificat de nastere
  Copie diploma de studii
  Permis de conducere/certificate sau diplome - optional
  Actele menționate mai sus se pot trimite către noi pe cale electronică (nu este necesar deplasarea la sediul nostru - se poate face din orice zonă a țării) prin scanare la adresa de e-mail contact@valestaff.eu sau prin depunerea lor fizic, la sediul nostru.

 • PASUL 4: CONTRACTE & RELOCARE

  Finalizarea operațiunilor de mediere și de obținere a contractului de muncă este, încheierea contractului de muncă dintre candidat și angajator și contractul de mediere dintre candidat și firma noastră/agenția noastră.
  Totodată se va planifica și detaliile călătoriei candidatului către noul loc de muncă unde este întâmpinat și preluat de reprezentantatii noștri sau reprezentanții companiei angajatoare.

În general, procedurile firmei noastre se pot finaliza în aproximativ 3 sau 4 zile urmând ca după aceea, să se planifice detaliile legate de relocare/deplasare dacă cerințele postului respectiv au fost/sunt îndeplinite de către candidatul în cauza.

Nu se percep taxe sau comisioane pentru înființarea dosarelor noi de candidatură sau pentru înregistrarea acestora în bază noastră de date.
Totul este gratuit!

Costurile legate de transportul până la noul loc de muncă (mașină, microbuz, tren sau avion), sunt suportate de către candidatul în cauza. Biletele de transport nu se achiziționează de la firma noastră! Acestea se pot cumpără de la firmele de transport autorizate. Oferim asistență și îndrumare gratuită în găsirea de soluții cât mai accesibile în funcție de bugetul candidatului și nevoile sale!
Notă: Există situații în care agenția noastra oferă transportul gratuit până la destinație însă costurile se vor deduce din primele salarii. Nu acceptăm astfel de solicitări!

Avem reprezentanți în fiecare țară! Indiferent de numărul candidaților sau de țara unde se efectueaza relocarea candidatilor, toate persoanele mediate de către firmă noastră, sunt întâmpinate și preluate de către noi. 80% din preluări se fac fără costuri pentru candidați iar 20% vor achita numai costul strict de combustibil.

Firma noastră, în calitate de agenție de ocuparea forței de muncă acreditată de Ministerul Muncii din România, își asumă în totalitate orice posibilă problemă sau dificultate întâmpinată de către candidat la noul loc de muncă, iar în funcție de natură situației, oferă noi locuri de muncă sau rambursează costurile călătoriei.
Obiectivul firmei este să îndeplinească cerințele sau nevoile candidatului în concordanță cu pregătirea acestuia în funcție de necesitățile și disponibilitățile angajatorilor din străinătate.

Interviul cu reprezentații noștri se poate susține pe cale electronică prin intermediul aplicațiilor online (ex.: Skype, Facebook Messenger).
Legea 130/2000 permite încheierea contractelor și (re)trimiterea lor pe cale electronică. Actele de candidatură și contractele de muncă sau de mediere, se pot trimite online prin scanare la adresa firmei noastre de e-mail contact@valestaff.eu. Preferabil este ca toți candidații ce aplică la un loc de muncă prin noi și sunt din apropiere, să ne viziteze la sediu.