image

Cum obtin un loc de munca in Olanda?

După cum știți, firma noastră SC Vale Prov Staff SRL, este specializată și acreditată în activități de consiliere, recrutare, selecție și plasare a forței de muncă în spațiul European cât și Pro-European.

În blogul de astăzi, vrem să împărtășim cu viitori candidați, calea eficientă și sigură pentru a obține un loc de muncă prin firma noastră.  

Dosarul de candidatură 

Pentru ofertarea dumneavoastră, este necesar să ne furnizați actele de mediere, implicit înregistrarea dosarului de candidatură. Vizualizați mai jos documentele și metodele de trimitere. 

  1. Cazierul judiciar
  2. Adeverintă constatatoare de interdicție la părăsirea teritoriului Românesc
  3. Adeverință medicală
  4. Cartea de identitate / buletin
  5. Certificat de naștere
  6. Cont bancar LEI / EURO – acceptăm orice bancă, atâta timp cât cardul este funcțional
  7. Opțional: permis de conducere
  8. Opțional: diplomă studii / calificări / atestate

Se pot depune fizic la birourile noastre din Buzău sau Satu Mare, ori trimite prin scanare la adresa de e-mail contact@valestaff.eu chiar din localitatea domiciliară.

Buget de relocare

  • Transportul internațional din România către țara angajatoare este suportat, ca și cost, de către candidatul în cauză . Într-adevăr, firma noastră este organizatoarea acestuia pentru a evita diferitele probleme des întâmpinate dar și pentru a respecta timpul și data de sosire la birourile/cazările clienților noștri. Costul variază între €120 și €130 iar în unele cazuri poate ajunge până la €150. Depinde de locația finală în țara în care are loc angajarea.
  • Hrana și întreținerea personală până la încasarea primului salariu. Clienții noștri virează salariile săptămânal, odată la două săptămâni de zile dar și lunar.

Prioritate și interes

Dacă au fost demarate procedurile de mediere, ofertare și angajare, este absolut important să vă canalizați atenția și timpul către noi. În special datorită posibilității de întreprindere a activităților de mediere de la distanță.

Disponibilitate de relocare

Trebuie să fiți disponibili pentru o relocare rapidă, cu un timp de pregătire mai mult sau mai puțin de 2 sau 3 zile. Clienții noștri cât și noi, vrem să ne putem baza pe motivația, eficiența și punctualitate dumneavoastră!

Pe scurt …. Ce ar trebuie să rețineți?

Pe scurt, odată ce identificați oferta de muncă, pregătiți-ne documentele pentru dosar. În paralel cu procesul nostru de recrutare și angajare la clientul din străinătate, organizați-vă bugetul de relocare și acomodare în țara în care are loc angajarea. Speram că articolul vă este de folos și reușiți să vă găsiți oferta de muncă cea mai bună.

Comments are closed

Uploading