image

De ce sa-mi iau un job in Cipru?

Cipru este cea mai estică insulă din Marea Mediterană și cea de-a treia ca mărime din Marea Mediterană. Capitală insulei și considerat cel mai mare oraș este Nicosia. Cipru este membru cu drepturi depline al UE și un avantaj al cetătenilor este capacitatea de a călători în mod liber pe insulă.
Despre clima insulei putem spune că aceasta permite aproximativ 300 de zile în fiecare an, ca noi să ne bucurăm de soare și căldură. Un exemplu rapid: vremea din data de 10/05/2021 de la oră 15:25 în:

    Cipru 29° 🙂

România 18° 🙁

Nu știi de ce să alegi să lucrezi pe insulă? Vezi mai jos câteva dintre motive:

Întregul oraș Paphos este o zonă al patrimoniului mondial UNESCOAdesea asemănătoare cu o carte de istorie deschisă, curajoșii istorici sunt cu sigurantă răsfătati pentru alegere, cu mozaicurile Paphos, Mormintele Regilor, Sanctuarul de la Aphrodite și alte site-uri speciale care vă duc într-o călătorie plină de vânt în trecut.

Cipru este una dintre cele mai vechi tări producătoare de vin din lume. Da, așa e! Cu o istorie a vinului de peste 5000 de ani, Commandaria dulce de fapt se mândrește cu locul că fiind unul dintre cele mai vechi vinuri din lume încă în producție. Și astăzi, în jurul insulei există peste 50 de vinării, unde puteți gustă ceea ce odată a fost salutat „darul zeilor”. 

Aypa Napa? Hmm … sunt multe de spus dar ne rezumăm doar la punctele cheie. Acesta poate fi un refugiu turistic în zilele noastre, cunoscut pentru viață de noapte și plajele cu nisip alb, apele cristaline și faimoasele restaurante de jurul sau. Vom lasa pozele sa vorbeasca …

Plajele Ciprului au fost numite în mod continuu cele mai curate din Europa pentru ultimul deceniu. Un total de 64 de linii de coastă au primit certificarea „Steag albastru” în 2016!

Cea mai faimoasă branză halloumi din Cipru datează din perioadă bizantină medievală! Este o bunătate dar și o tradiție în Cipru. Gustă și vei înțelege! 

Cele mai mari și elegante hoteluri angajează personal fără experiență! Este o oportunitate pentru tineri dar nu, numai. Câștiga experiență alături de cei mai buni, economisește până la 4,000 – 6,000 euro pe durată de sezon și notează-ți în CV experiența avutaă!

Insula îți oferă posibilități variate în materie de gastronomie. Veți întâlni toate felurile de mâncare provenite din toate colțurile lumii! Așadar, de ce să mergeți în fiecare țara pentru a degusta din artele locale gastronomice? Vino în Cipru și le vei întâlni pe toate.

Pentru toți vizitatorii insulei, ce au fost și vor vizita și de acum înainte, gustul Ciprului rămâne aceleași. Nimic nu schimbă niciodată! Este o oportunitate pentru noi toți de a explora plajele sale magnifice dar și de a ne scălda în apele cristaline sau pur și simplu, de a savura totul de pe șezlongul plăjii la umbra palmierilor. Vei simiți cu totul și cu totul, altceva! Este ideal să avem o experiență, putem învața foarte multe în materie de afaceri, arte ospitaliere, cariere profesionale etc.

  Vrei să simți că trăiești? Vrei o experiență unică de viață? Vrei distracție pe țărmul insulei? Suntem răspunsul la toate întrebările. Recrutam în sistem continuu, personal atât calificat cât și necalificat indiferent de limbile cunoscute sau experiențele profesionale.

Comments are closed

Uploading