Cele mai frecvente intrebari

Și noi am fost în locul tău. Știm bine ce înseamnă să nu fim informați corect și în totalitate, dar mai important, cunoaștem emoțiile începerii unui nou loc de muncă prin intermediul agențiilor.

Te poți baza pe noi pentru că iți vom sta alături pe toată perioada contractuală.

În general, procedurile firmei noastre se pot finaliza în aproximativ 3 sau 4 zile urmând ca după aceea, să se planifice detaliile legate de relocare/deplasare dacă cerințele postului respectiv au fost/sunt îndeplinite de către candidatul în cauza.
Nu se percep taxe sau comisioane pentru înființarea dosarelor noi de candidatură sau pentru înregistrarea acestora în bază noastră de date. Totul este gratuit!
Costurile legate de transportul până la noul loc de muncă (mașină, microbuz, tren sau avion), sunt suportate de către candidatul în cauza. Biletele de transport nu se achiziționează de la firma noastră! Acestea se pot cumpără de la firmele de transport autorizate. Oferim asistență și îndrumare gratuită în găsirea de soluții cât mai accesibile în funcție de bugetul candidatului și nevoile sale! Notă: Există situații în care agenția noastra oferă transportul gratuit până la destinație însă costurile se vor deduce din primele salarii. Nu acceptăm astfel de solicitări!
Avem reprezentanți în fiecare țară! Indiferent de numărul candidaților sau de țara unde se efectueaza relocarea candidatilor, toate persoanele mediate de către firmă noastră, sunt întâmpinate și preluate de către noi. 80% din preluări se fac fără costuri pentru candidați iar 20% vor achita numai costul strict de combustibil.
Firma noastră, în calitate de agenție de ocuparea forței de muncă acreditată de Ministerul Muncii din România, își asumă în totalitate orice posibilă problemă sau dificultate întâmpinată de către candidat la noul loc de muncă, iar în funcție de natură situației, oferă noi locuri de muncă sau rambursează costurile călătoriei. Obiectivul firmei este să îndeplinească cerințele sau nevoile candidatului în concordanță cu pregătirea acestuia în funcție de necesitățile și disponibilitățile angajatorilor din străinătate
Interviul cu reprezentații noștri se poate susține pe cale electronică prin intermediul aplicațiilor online (ex.: Skype, Facebook Messenger). Legea 130/2000 permite încheierea contractelor și (re)trimiterea lor pe cale electronică. Actele de candidatură și contractele de muncă sau de mediere, se pot trimite online prin scanare la adresa firmei noastre de e-mail contact@valestaff.eu. Preferabil este ca toți candidații ce aplică la un loc de muncă prin noi și sunt din apropiere, să ne viziteze la sediu.
Da! Angajarea se face direct cu angajatorul din straintate, acesta fiind partenerul nostru. Deci, nu se face prin detasare, ci direct la compania "mama" din straintate!
Uploading