Confidentialitate date

Confidențialitate

Declarație de confidențialitate a companiei: SC Vale Prov Staff SRL, denumit și „Vale’s Staff HR Services”, fiind unic deținător al site-ul cu adresa web www.valestaff.eu, RC 36812750, ORC J10/1148/2016, cu sediul în România, Jud. Buzău, Str. Independenței, bl. 28 C, se aliniază prevederilor legale vizând siguranța datelor personale, cu următoarele:

Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub nr. 24577/2018.

Introducere

Această convenție a fost dezvoltată pentru a asigura utilizatorii noștri că trebuie să fie increzători în confidențialitatea și securitatea datelor personale și că ne îndeplinim obligațiile legale cu privire la datele cu caracter personal stipulate în Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”). Trebuie să respectăm principiile de protecție a datelor stabilite în legea privind protecția datelor și această notificare se aplică tuturor datelor personale colectate, prelucrate și stocate de noi prin utilizarea de către dvs. a site-ului. În sensul Legii privind protecția datelor, suntem administratorul de date personale. 

Vale’s Staff HR Services se angajează ferm să vă protejeze datele personale. Această notă de confidențialitate se aplică utilizării de către dvs. a site-ului web www.valestaff.eu și stabilește modul în care colectăm, folosim și protejăm datele dvs. personale. Dacă nu acceptați să vă procesăm datele în modul descris în această politică, vă rugăm să nu utilizați instrumentele de înregistrare online sau/și în general, cele ce colectează date cu caracter personal. În cazul în care doriți să vă retrageți consimțămantul față de practicile de date descrise în această comunicare de confidențialitate [și / sau utilizarea cookie-urilor de pe site], vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@valestaff.eu și cereți eliminarea datelor cu caracter personal stocate în baza noastră de date.

Ce fel de date personale colectăm?

Primim și stocăm orice informații pe care le introduceți pe site sau ne dați în alt mod, inclusiv prin incărcarea CV-ului, solicitarea de locuri de muncă. Prin oferirea acestei functionalităti, vom colecta datele personale pe care dvs. sau computerul / dispozitivul le furnizați. Aceste informații vor varia, dar pot include următoarele date personale: 

1. numele și prenumele 

2. adresa ta de email 

3. vârstă ta 

4. genul tău 

5. adresă dvs. de corespondență (inclusiv orașul și județul) 

6. număr de telefon calificările tale experiență anterioară 

7. țara în care locuiți 

Cat și alte documente de identificare încărcate pe site sau transmise prin alte metode

Temeiul juridic pentru prelucrare

Având în vedere funcționalitatea variată, ne bazăm pe următoarea bază juridică în conformitate cu Legea privind protecția datelor în prelucrarea datelor dvs. personale: 

Bază legală: Ex. obținerea unui contract de muncă 

Dacă vă înregistrați prin completarea formularului online sau creați un cont sau solicitați un loc de muncă, vă vom procesa datele personale în măsura în care este necesar pentru furnizarea serviciului solicitat.

Interesele legitime

Ne putem dezvălui identitatea și alte date personale relevante în legătură cu orice plângere privind utilizarea unui site. Acest lucru este necesar pentru a ne proteja de orice răspundere legată de utilizarea de către dvs. a unui site.

Cum colectăm datele personale

Noi colectăm date personale de la utilizarea site-ului dvs. (de exemplu, postarea conținutului care conține date personale) și prin interacțiunea dvs. cu noi (de exemplu, atunci când ne contactați prin e-mail sau inregistrati formularul online de inscriere in baza de date).

Cum putem folosi datele dvs. personale

Cu excepția scopului exemplificat mai sus, nu vom dezvălui datele personale pe care le colectăm altor părți decât cele cu care suntem parteneri sau care sunt afiliați, fără consimțământul dvs. Cu excepția cazurilor descrise mai jos, nu vom vinde, nu vom împărți, nu vom închiria sau nu vom oferi datele dvs. personale.

Informațiile pe care le furnizați

Putem folosi datele dvs. personale pentru a procesa orice solicitări făcute de dvs. (de exemplu, contactând o companie în numele dvs., în urma solicitării dvs.). Putem combina informațiile non-personale pe care le furnizați cu informații suplimentare (inclusiv actualizările adreselor poștale și datele demografice) pe care le obținem din surse publice sau terțe părți legale/oficiale. Informațiile combinate cu informații de identificare personală devin și sunt tratate ca date personale conform acestei note de confidențialitate.

Doriti ca datele dvs. cu caracter personal sa fie eliminate din baza noastra de date? Scrieti-ne la adresa office@valestaff.eu. 

SC Vale Prov Staff SRL

Str. Independentei, nr. 28 C
120204 Buzau
+40 766 695 685
office@valestaff.eu 

Uploading